25740

جک سقفی | جک سقفی ساختمان | قیمت جک سقفی دست دوم

_

جک سقفی ساختمان

  در هنگام ساخت و ساز ساختمان ها برای جلوگیری از ریزش سقف ساختمان، یک تکیه گاه یا نگهدارنده استاندارد مورد نیاز است. برای ایجاد استحکام در کلیه سقف های ساختمانی همچون سقف های یونولیت، وافل، تیرچه بلوک، طاق ضربی و... از جک سقفی ساختمانی استفاده می شود. این جک ها نگهدارنده خوبی بشمار می آیند. جک های ساختمانی جزء ملزومات مهم در صنعت ساخت و ساز ( به ویژه در سقف های بتنی) هستند. در صنعت ساخت و ساز برای تحمل میزان بار وارد شده به سقف و ثابت نگه داشتن آن از جک سقفی استفاده می کنند. منظور از این جک سقفی همان جک آرماتوربندی است. برای  سفارش   انواع جک سقفی  ساختمانی و نحوه سفارش دهی آنها، قیمت جک، لیست وزن جک سقف فلزی میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
خرید جک سقفی
خرید جک سقفی
_

انواع جک سقفی ساختمانی

  جک های سقفی ساختمانی دارای انواع مختلفی هستند. به طور کلی می توان این جک ها را به 6 گروه تقسیم بندی کرد که عبارتند از:
  • جک های سقفی ساده
  • جک های سقفی عراقی
  • جک های ساختمانی سبک
  • جک های ساختمانی سنگین
  • جک های سقفی صلیبی
  • جک صلیب دار (جک صلیب متحرک)
_

قیمت جک سقفی

یکی از مهمترین تجهیزاتی که در پروژه های عمرانی مورد استفاده قرار می گیرد، جک سقفی است. از این جک به طور موقت به عنوان نگهدارنده سقف استفاده می شود. جک های سقفی قادر به تحمل باری هستند که بر سقف یا بعضی مواقع دیوارهای جانبی وارد می شود. با توجه به وظیفه مهم و خطیر جک های سقفی باید در تولید آنها استانداردهای لازم در نظر گرفته شده و در مورد کیفیت آنها حساس بود. برای داشتن قیمت جک سقفی میتوانید با همکاران ما تماس داشته باشید.

_

جک سقفی عراقی و جک سقفی صلیب دار

 

یکی از مهمترین جک های سقفی در صنعت ساختمان سازی، جک سقفی عراقی یا یو شکل است. بیشتر در کشور عراق از این نوع جک ها استفاده می شود.

در کشورهای ایران، عراق، تاجیکستان و افغانستان از جک سقفی بسیار استقبال می شود. جک یودار عراقی تحمل بار و وزن زیادی از سقف را دارد بنابراین زمانی که بتن ریزی سقف ها انجام می شود از این جک استفاده می شود. جک های سقفی عراقی دارای دو نوع یودار و تی شکل هستند. اگر برای نگه داشتن سقف از یک تیرک استفاده می شود، جک سقفی یودار انتخاب مناسبی است اما اگر دو یا چند تیرک برای نگه داشتن سقف مورد  استفاده قرار می گیرند، جک سقفی تی شکل مناسب‌ترین گزینه است.

شکل ظاهری جک سقفی صلیب دار شبیه به تی انگلیسی یا صلیب است. تفاوت جک های سقفی در سر جک است که بعضی از آنها عراقی یا U شکل و برخی صلیبی یا T  شکل هستند.

_

روش استفاده از جک زیر سقفی

3.5 متر ارتفاع مجازی است که برای استفاده از جک سقفی T شکل در نظر گرفته شده است. برای ارتفاع بیشتر از 3.5 متر باید از داربست اسکافلد استفاده کنید تا ایمنی لازم حفظ شود. برای استفاده از جک های صلیبی ارتفاع مجاز به اندازه 3 متر کاهش پیدا می کند. بیشترین زمانی که برای قالب برداری نیاز است، 14 روز می باشد. البته در برخی موارد، می توان قالب برداری را با تایید مهندس ناظر زودتر از 14 روز انجام داد. 

_

جک سقفی T شکل

در اجرای سقف های بتنی و تیرچه بلوک، بهترین انتخاب جک سقفی T شکل است. قسمت تی شکل این جک ها متحرک بوده که نکته قابل توجهی در مورد این جک ها می باشد. با توجه به متحرک بودن این قسمت امکان چرخش آن در زاویه های مختلف وجود دارد که قابلیتی کاربردی است. امکان جداسازی کامل این قسمت از جک نیز وجود دارد. وقتی این قسمت از جک جدا شود، می توان از آن به عنوان جک ساده استفاده کرد. این مورد سبب افزایش گستره کاربرد جک های سقفی تی شکل می شود.
چرا ما ؟
_

ما که هستیم ؟

گروه ساختمانی کریمی با بیش سه دهه فعالیت در امور ساختمانی  ، آماده ارائه خدمات و خرید و فروش داربست ، جک سقفی ، سولجر و... می باشد 

  • با تجربه 30 ساله
  • تعهد کیفیت
  • صادقانه و قابل اعتماد
  • تجهیزات بروز
قالب و جک ساختمان
_

جک سقفی فلزی مهاربندی  و دوبله

 

مدل فلزی جک مهاربندی دارای یک ویژگی بارز است. در واقع در هر دو قسمت بالایی و پایینی آن امکان چرخش وجود دارد. برای سقف هایی که با قالب سطوح قائم هستند این ویژگی بسیار کارایی دارد. علت این امر این است که در این سقف ها باید از جک هایی استفاده کرد که در راستای افقی نیز امکان چرخش داشته باشند. جک مهاربندی یا براکت نوع دیگری نیز دارد. در این نوع، امکان چرخش قسمت های ابتدایی و انتهایی جک وجود ندارد. در واقع این قسمت ها ثابت و غیر قابل چرخش هستند.

در سقف های بتنی که وزن چندانی ندارند و برای مواجهه با بار صفحاتی که افقی هستند، جک قائم مورد استفاده قرار می گیرد. این نکته را در نظر داشته باشید که برای این مدل از جک های سقفی حداکثر ارتفاع 5.5 متر است.

جک مهاربندی دوبله با مدل های دیگر کاربرد نسبتا متفاوتی دارد. از این نوع از جک مهاربندی بیشتر در شاقول کردن قالب و تحمل بارهای جانبی استفاده می شود. جک مهاربندی دوبله دارای دو بخش کوتاه و بلند است که در پشت دیوار قرار می گیرند. برای نگهداری ستون ها، سازه های قائم و قسمت های پایینی دیوار، جک کوتاه کارایی دارد. جک بلند نیز عهده دار نگه داشتن بخش بالایی قالب است.

_

 جک سقفی دست دوم

 

به منظور اینکه جک سقفی تولید شده کیفیت مطلوب و استانداردی داشته باشد در فرآیند ساخت آن بسیار حساس عمل شده و ممیزی های بسیاری در نظر گرفته می شوند. کیفیت بالای جک های سقفی استاندارد سبب می شود که بتوان این جک ها را در بلند مدت نیز مورد استفاده قرار داد. با توجه به این مسئله در برخی مواقع به خصوص در پروژه های کوچک و خرد، استفاده از جک های سقفی دست دوم که در مقایسه با جک نو قیمت کمتری دارند، مورد تایید صنعت گران بوده و انتخاب هوشمندانه ای می باشد که سبب کاهش هزینه ها نیز می شود.

_

 جک سقفی ساختمانی 

از جک سقفی یا جک شمع فلزی بتن به عنوان پایه فلزی موقت در اجرای سازه های بتنی استفاده می شود. معمولا جک های نگهدارنده در پنج سایز جک سقفی 3 متری، جک سقفی  4 متری، جک سقفی 5 متری تولید می شوند. برای ارتفاع های 3 تا 4 متر توصیه می شود از جک فلزی سقفی استفاده کنید.

بیشترین کاربرد جک سقفی مربوط به سایزهای 3.5 و 4 متری است. همین امر سبب شده که خرید و فروش این سایز ها نسبت به بقیه سایزها بیشتر باشد.

در قسمت های بالایی و پایینی جک سقفی، لوله ای تعبیه شده است. قطر لوله ای که در بخش پایینی جک وجود دارد حدود 6 سانتی متر و ضخامت آن تقریبا 2 میلی متر است. لوله تعبیه شده در قسمت بالایی جک با بخش پایینی از نظر اندازه تفاوت کمی دارد. ضخامت لوله پایینی حدود 2.5 میلی متر و قطر آن نیز 5 سانتی متر است. این اندازه ها در انواع جک های سقفی T شکل، جک سقفی U شکل و صلیب دار قابل مشاهده هستند.

نکته مهمی که در رابطه با جک های سقفی وجود دارد این است که در صورتی که جک مورد نظر سالم و استاندارد باشد قادر به تحمل 1.5 تن فشار می باشد. سایز استانداردی که برای جک های سقفی در نظر گرفته شده است وزن 14 کیلوگرم و ارتفاع 3.2 متر است. اندازه های دیگری همچون جک سر جدا و ثابت با طول 3.5 متر، جک سر جدا و ثابت با طول 4 متر و جک سقفی 5 متری برای جک های سقفی وجود دارند.

خوب است بدانید که بدون درنظر گرفتن سرجک ها یک جک سقفی می تواند حدود 12.5 تا 21 کیلوگرم وزن داشته باشد. سرجک ها به تنهایی حدود 4 تا 6 کیلوگرم وزن دارند. با توجه به اینکه جک های سقفی در فرآیند ساخت و ساز نقش مهم و حساسی دارند نباید در تولید آنها از لوله های درزدار استفاده شود. علت این امر این است که ممکن است تنش در این درزها تمرکز کرده و سبب شکستگی آنها شود.

_

 جک سقفی ساختمانی دست دوم